Supernörden logga för datorservice, datorreparation och it support

Telefon: 040 - 643 88 60
Ring Mån-Fre: 9-15, Lördag: 12-16 
Datoravlämning kontor Mån-Fre: 8-16

E-Post: info@supernorden.se

Fore Efter Adblock

 

Om du är som jag så hatar du reklamer när du surfar. Det stör, man ser mindre av sidan som man är inne på och det tar längre tid att ladda sidan! Gud, vad jobbigt. Jag är sådan att om jag är intresserad av nånting, så går jag ut och söker efter det. Jag ser inte en reklam om den nyaste bilen och tänker 'hmm... bra idé, man kanske skulle ut och köpa en "Tiguan Ski Team Edition?"'

Så om du är som jag och du vill undvika reklamer när du surfar, då ska du klicka på länken nedan där jag visar hur du installerar ett tillägg som kommer blockera reklamerna åt dig.

 

Ad Block PlusAd-Block Plus är ett tillägg som du installerar till din webbläsare. Det fungerar på alla de stora webbläsarna såsom Internet Explorer, Microsoft Edge, Chrome, Opera och Firefox.

Vad detta tillägg gör är att det blockerar alla reklambilder och videor som du kan stöta på när du går in på en hemsida. I de goda gamla dagarna kunde den t.o.m. blockera reklamvideos på YouTube men eftersom att YouTube förlorade så pass mycket pengar på det så hittade de ett finurligt sätt att komma förbi Ad-Block Plus tilläggets försvar. Nåja, vi får leva med det så att alla dem som skapar fantastiska videos på youtube kan få betalt.

 

Såhär gör vi alltså,

Steg 1, gå in på länken för Ad-Block Plus

Du borde få denna bilden
ABP hemsida

 

Steg 2, Tryck på den stora gröna knappen där det står "install for *din webbläsare*"

Steg 3, Du får upp ett meddelande som frågar om det går bra att installera tillägget. Då trycket du bara på "Ja" "OK" eller "Installera". Man kan få olika meddelanden beroende på vilken webbläsare man använder.

 

Nu bör du inte få fler reklamer så njut av surfandet!