Supernörden logga för datorservice, datorreparation och it support

Telefon: 040 - 643 88 60
Ring Mån-Fre: 9-15, Lördag: 12-16 
Datoravlämning kontor Mån-Fre: 8-16

E-Post: info@supernorden.se

Nebojsa Grbic
Högskoleingenjörsexamen från Malmö Universitet


Mitt namn är Nebojsa (uttalas Nebosha) Grbic och det är jag som driver Supernörden. Jag har flera års erfarenhet av att utföra professionell datorservice till både privat- och företagskunder. Det är mitt mål att ge den bästa möjliga datorhjälpen vilket är varför jag går till det yttersta för att du ska bli nöjd som kund.

Jag är 29 år gammal och har trixat och fixat med datorer sedan tioårsåldern. Mitt intresse för allt som har med datorer och datorreparation att göra har lett till en djup kunskap parad med praktisk erfarenhet. Så många problem har jag handskats med genom åren att jag har utvecklat en naturlig instinkt för att snabbt hitta lösningen på ett datorproblem.

Supernörden Nebojsa Grbic

Benjamin Goodall

Datortekniker från Storbritannien


Jag heter Benjamin Goodall och jag började nyligen jobba för Supernörden. Före det att jag kom till Sverige jobbade jag med datorer i Storbritannien. Jag är 32 år gammal och har växt upp med datorer sedan jag var ung. Jag gillar att lösa problem och mitt metodiska sätt att tänka hjälper mig finna en lösning snabbt. Min familj och vänner har alltid förlitat sig på mig och nu vill jag använda min erfarenhet till att hjälpa lösa andras problem.

Supernörden Nebojsa Grbic

Om företaget

Supernörden

Innehar F-Skatt sedel

Organisationsnummer: 9012040011