Supernörden logga för datorservice, datorreparation och it support

Telefon: 040 - 643 88 60
Ring Mån-Fre: 9-15, Lördag: 12-16 
Datoravlämning kontor Mån-Fre 8-16

E-Post: info@supernorden.se

Håkan Hansson

Nebojsa har en oerhört hög servicegrad och ambition att göra sina kunder nöjda. Han är mån om att din dator verkligen kommer att fungera igen.

Att prislappen för hans fina insats är så låg beror inte på att kunnandet saknas - tvärtom.


Daniel Andersson

Trevlig, duktig och serviceinriktad "supernörd" med en "magic touch" beträffande datorer. Jag kan varmt rekommendera Nebojsa och Supernörden!


Richard Szedelyi

Min dator kraschade totalt och Supernörden var snabbt på plats och hjälpte mig tills datorn fungerade igen. Han bytte ut hårddisken och nu har jag åter en felfri dator. Jag rekommenderar hans hjälp åt alla som fått datorproblem. Han är även väldigt trevlig och glad.


Leif Nilsson

Jag och min fru kan med stort nöje rekommendera Nebojsa. Han har hjälpt oss att få vårt trådlösa nätverk att fungera. Han har installerat en ny dator och överfört program och innehåll från den gamla datorn.

Han har dessutom agerat lärare och överfört ny och viktig kunskap till oss så att vi lättare kan ta oss fram i den digitala världen.


Håkan Bergström

Jag är mycket nöjd med servicen och sättet som jag blev bemött på, jag kan varmt rekommendera Supernörden för ett prisvärt,snabbt och informativt arbete


Mikael Bäckman & Yolanda Svensson

Som två femtio+are blir man glad när man får hjälp med datorproblem av en ung duktig Supernörd. Vi kan varmt rekommendera honom då han för övrigt är en väldigt trevlig bekantskap.


Lucas Jönsson

Med ett lugnt och kompetent arbete hjälpte mig Nebojsa att få bort de problem som gjorde min dator oanvändbar. Dessutom goda råd hur jag ska öka min säkerhet. Kommer att vända mig till Nebojsa igen.


Rolf Persson

Jag är mycket nöjd med Nebojsas insats gällande konfiguration mellan trådlöst nätverk och dator /skrivare. Jag vill varmt rekommendera honom som kunnig och tillmötesgående! Betyg: Med beröm godkänd!

Jag kommer att rekommendera honom till min vänkrets vid problem med datorer etc.


Tord Lindgren

Mycket Väl Godkänd! Bättre service finns inte!!


Bertil Siecke

Tack för en snabb, bra och prisvärd datorreparation.


Brf Havsglimten

Då vår dator inte gick att öppna och det såg ut som om allt vårt arbete gått till spillo fick vi kontakt med dig. Och vårt problem löste du helt perfekt.
Tack.


Richard Olsson

Jag kan varmt rekommendera Nebojsa.
Han var punktlig och höll avtalad tid.
Han var lyhörd och frågade mig och han hade olika lösningar.
Under väntetiderna som ofta uppstår vid dator reparationer så tipsade han mig och gav mig sina rekommendationer. 
Det var mycket smidigt att få hjälp på plats hemma.
Som privat person är man känslig för om tiden och kostnaden springer iväg men för mig blev det helt ok.


Erik Brunnegård

Jag är mycket nöjd efter en timmes hemsupport. Han lyckades att lösa ett knepigt problem med Windows Updates på ett imponerande finurligt och kreativt sätt. Han ger ett kompetent och pålitligt intryck. För den som uppskattar direktkontakt och feedback vid datorsupport är detta varmt att rekommendera.


Jörgen Hansson

Hej är jättenöjd med servicen. Har anlitat Nebojsa fler gånger o alltid fått hjälp.


Michael Bergström

Jag hade problem med signalstyrkan för Wi-Fi i mitt hus och ville ha hjälp med detta. Nebojsa kunde komma dagen efter att jag ringde och löste problemet på ett smidigt sätt. Jag kommer definitivt ringa honom igen när jag behöver hjälp.


Helena Svensson

Det gick inte att skriva ut från min nätverksskrivare och efter att ha försökt lösa problemet på egen hand i flera dagar så beslutade jag att jag behövde hjälp. Nebojsa var jättetrevlig och hade en positiv attityd. Verkade kunna mycket och löste också mitt problem. Kan varmt rekommendera!